جزوه آموزشی جامع پرورش قارچ دکمه ای (ورد 50 صفحه)

تولید قارچ دکمه ای تاریخچه کشت قارچ انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه كشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد . خواص غذایی قارچهای خوراکی: قارچ محتوی نمک های معدنی غنی از جمله كلسيم، فسفر، پتاسيم، مس و مقادیر اندکی آهن. داراي پروتئين هاي قابل هضم وجذب فراوان. دارای ويتامين های B6, B2, B1 بیوتین ریبوفلاوین(برای سلامت پوست، چشمها و بافتهای بدن) اسید پا .

دریافت فایل


تخفیف قارچ ,دکمه ,قارچ دکمه ,پرورش قارچ ,جامع پرورش ,آموزشی جامع ,جزوه آموزشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

صنایع دستی دارو شناسی ، بیماریها و کمک های اولیه در تیرخوردگی ،تصادفات ، .شکستگی ها آبی آسمانی دانلود اهنگ های جدید آثار سمیرا دشتی